Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Referendum 2010

Deň konania referenda : 18. september 2010

V našej obci boli zistené nasledovné výsledky :

Počet oprávnených občanov zapísaných v okrsku do zoznamu na hlasovanie 185
Počet oprávnených občanov, ktorým sa vydali hlasovacie lístky 59
Počet odovzdaných hlasovacích lístkov 59
Počet platných hlasovacích lístkov 59

Otázka č. 1:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom zrušila povinnosť fyzických osôb a právnických osôb platiť úhradu za služby verejnosti poskytované Slovenskou televíziou a Slovenským rozhlasom ?
"áno" 52 hlasov
"nie" 3 hlasy

Otázka č. 2:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom rozšírila možnosť prejednať konanie poslanca Národnej rady Slovenskej republiky ako priestupok na všetky priestupky podľa zákona o priestupkoch?
"áno" 56 hlasov
"nie" 1 hlas

Otázka č. 3:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky ústavným zákonom znížila počet poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na 100 s účinnosťou od nasledujúceho volebného obdobia?
"áno" 52
"nie" 3

Otázka č. 4:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom ustanovila, že orgány verejnej moci môžu obstarávať osobné motorové vozidlá s obstarávacou cenou macimálne 40 tis. eur?
"áno" 47
"nie" 2

Otázka č. 5:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky ustanovila možnosť voliť poslancov Národnej rady Slovenskej republiky a poslancov Európskeho parlamentu prostredníctvom internetu?
"áno" 31
"nie" 21

Otázka č. 6:
Súhlasíte s tým, aby Národná rada Slovenskej republiky zákonom vyňala osoby poverené výkonom štátnej moci z možnosti uplatniť právo na odpoveď podľa tlačového zákona?
"áno" 41
"nie" 7

V našej obci sa na referende zúčastnilo 31,89% voličov, z čoho vyplýva, že hlasovanie nebolo platné.